Nyheter

Aktuellt på klubben

Okategoriserade

Vi söker ny klubbchef!

Brinner du för golf, sälj och besöksnäring? Vill du vara med att utveckla vår anläggning och klubb till en helhetsupplevelse i världsklass? Då är du den vi söker.

Härnösands Golfklubb är en av Norrlands äldsta golfklubbar. Vi har en 18-hålsbana i svårslaget vacker miljö, placerad i entrén till världsarvet Höga Kusten. Vårt signum är att vi är en liten klubb med ett stort hjärta och engagemang. Vi och våra medlemmar är mycket stolta över vår klubb och vår bana, och därmed har vi också ett stort ideellt engagemang som gör att vi kan ha en bana i toppklass. Vi har cirka 900 aktiva medlemmar, årligen cirka 4000 greenfee-gäster, 30 000 spelade rundor per säsong, och två helårsanställda på vår klubb.

Just nu söker vi en klubbchef som vill vara med på vår resa mot att bli Norrlands bästa golfklubb – det självklara valet för greenfee-gäster och våra medlemmar.

Som klubbchef hos oss är du ansvarig för all operativ verksamhet och säkerställer att klubbens strategier och verksamhetsplaner verkställs. Du ansvarar för klubbens medlemsrekrytering, företagsförsäljning, marknadsföring och administration, men även shopen och rangen är du ansvarig för. Till detta är du också arbetsledare och personalansvarig för våra duktiga medarbetare som finns i kansliet och på servicetjänsterna på klubben.

Vi tror att du är en driven, positiv, kommunikativ, och målmedveten person som besitter goda kunskaper i tal och skrift både på svenska och engelska, men också i administration, datavana, budgetuppföljning och ekonomi. Du bör också veta vad det innebär att driva en besöksdestination med golfen i centrum, du behöver inte vara golf-PRO. I arbetet behöver du bemöta och hantera medlemmar, företagskunder, samarbetspartners, leverantörer, campinggäster och greenfee-gäster, och behöver därför vara en skicklig relationsbyggare med hög social kompetens. Tidigare arbetserfarenheter från golfverksamhet, sälj, ledarskap och besöksnäring är meriterande. Viktigast av allt är att du verkligen gillar människor och att du har en bra känsla för att leverera hög servicenivå.

Tjänsten avser 100 % med 6 månaders provanställning. Anställningen och dess form kan dock komma att förändras i samråd med personen vi finner lämplig för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte att skicka in ett personligt brev och ditt CV till styrelsens ordförande Ida Skogström, ida.skogstrom@hsta.se, dock senast den 30/9.         Intervjuer och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan,

Styrelsen HäGK


|

| 1 Comment