About Us

Den lilla klubben med det stora hjärtat

En vacker bana belägen i porten till Höga Kusten.

Härnösands Golfklubb är Ångermanlands äldsta, och har sedan 1958 utvecklat vår golfanläggning på Vägnön för att kunna erbjuda våra gäster och medlemmar den absolut bästa möjliga golfupplevelsen.

Vårt erbjudande

Tävlingar

Vi hjälper dig och ditt företag att anordna företagsgolf utformat enligt era önskemål.

Uthyrning

Vi erbjuder uthyrning av golfbilar till ett pris av 300 kr /rond. Kontakta kansliet för bokning.

Driving range

Vår driving range erbjuder 12 utslagsplatser både under tak och utomhus, samt också en övningsbunker.

Vi på klubben

Erik Lindgren

Golf Pro & Klubbchef
Vår klubbchef är spindeln i nätet och ser till att verksamheten är i full gång året om. Med över 20 år i branchen hjälper Erik både nybörjare och rutinerade golfare att slipa på sina färdigheter. Erik är licenserad PGA-tränare.

Bo Blomqvist

Banchef
Härnösand GKs banchef sedan 25 år ser till att vår banan är i toppskick. Med hänsyn till naturen och årstidernas gång gör Bo med sin breda kompetens underverk för banans kvalitet -år efter år.

Ordförande

Ida Skogström är klubbens ordförande. Kontakta ordföranden i frågor gällande klubbens ledning och styrelse. Telefon: 073-837 66 75

MAIL

info@harnosandgk.se