Allt för golfrundan

Hitta det som passar dig i vårt vida sortiment.

Välkommen till vår shop

Vi erbjuder ett brett utbud av klubbor, kläder, bollar, och annan golfutrustning för att du ska ta dig igenom golfrundorna under strålande förutsättningar. Vårt butikssortiment består till störst del av kläder, bollar och annan "småutrustning", medan golfklubbor och bagar är sådant som vi beställer hem efter önskemål och custom fitting.

Erik Lindgren
Klubbchef

Vårt utbud

Förutom klubbor och bagar erbjuder vi allt det som du behöver för en lyckad runda. Vi har ett brett sortiment med komfortabla och moderna golfkläder för både damer och herrar.

Utmärkt service

Vi vet att vi inte har allt i vår butik, men vi hjälper dig gärna med att beställa de varor du behöver. Våra leverantörer är bl.a. Callaway, Titleist, Ping, Abacus, Daily, Max, Ecco, JL, etc.

Rea

Just nu har vi realisation på fjolårets klädkollektioner! Upp till 50 % rabatt på golfkläder för honom och henne. Rean finner du i vår shop på Vägnön.

Medlemsförmån

Som medlem erbjuds du alltid prisgaranti i vår shop på Vägnön. Det innebär att vi erbjuder det bästa tillgängliga priset på varorna du önskar handla.